scenography-project women with lift | ernst deutsch theater hamburg

concept of the early versions: telescope room, space extension hall | concept final version: time goes by rather slowly in that warm and wooden room | it conserves the atmosphere of the sixties | it's double-L-figure reflects the dramatic setting of the protagonists | scenical direction _adelheid muether

scenography _matthias karch

damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift damen mit lift